2022 Tatil Günleri Kılavuzu

2022 Tatil Günleri Kılavuzu

2022’de 6.5 günlük izinle 40 günlük tatil yapmanın formülü

 

2021 Resmi tatil günleri, hem kutlamalara ve anma günlerine katılmak hem de tatil fırsatlarını değerlendirmek için oldukça önemli. Dini, milli bayramlarda ve yılbaşında resmi tatil ilan ediliyor. Ayrıca öğrenciler ve aileleri için de bu sene ikinci defa yapılacak olan ara tatil dönemleri yeni rotaları keşfetmek için muhteşem fırsatlar veriyor. Kış tatili ve yaz tatili dönemlerini resmi tatiller ile birleştirmek isterseniz tabloda bulunan izin sürelerini inceleyerek uzun tatiller planlayabilirsiniz.

 

Sevdikleriniz, aileniz ya da tek başınıza hem eğlenmek hem de yeni yerleri keşfetmenin heyecanı ile kusursuz bir tatil planı için tamitur.com yüzlerce ürün çeşidi ve profesyonel ekibi ile yanınızda. Resmi tatiller çok önceden belli olduğu için tatilinizi planlayabilir, en iyi otellerde erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirerek uygun fiyatlı rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ani gelişen olumsuzluklara karşı iptal güvence paketiyle tatilinizi güvence altına da alabilirsiniz.

 

Resmi tatil günleri 2021 yılında geçen seneye oranla daha fazla. Resmi tatiller için ek izin kullanarak tatil günlerinizi uzatabilir, hem yurtiçi hem de yurtdışı tatil rotalarını keşfedebilirsiniz. Bu yıl ek izin alarak Kurban Bayramı ve 15 Temmuz Bayramını birleştirebilir 11 günlü çok uzun soluklu tatiller planlayabilirsiniz.

 

"2021 resmi tatiller hangi güne denk geliyor?" diyenler ve yeni tatil fırsatları yakalamak isteyenler için listeledik!

 

 

 

 

 

 

Etiketler: 2022 tatil günleri
Aralık 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı